Kolárovice. 60-tky a stovky.

Kolárovice.

Dňa 5. augusta 2018 bol v Kolároviciach pre milovníkov hasičského športu  sviatok. Nebol som tam, takže podávam zážitok iba sprostredkovane.

V Kolárovichach postavili novú sto metrovú dráhu, s umelou trávou.

draha kolarovice2

V predpoludňajších hodinách prebehlo kolo Stredoslovenskej ligy v 60-tkach. Bohužiaľ, počasie je nevyspytateľné, a pohralo sa aj s organizátormi a účastníkmi. Pre prietrž mračien a ničivú povodeň v susednom Zákopčí a Čadci bolo zrušené druhé kolo 60-tok. Výsledky tu.

Po 60-tkach mali následovať stovky, no dážď bol na prvý pohľad proti. No účastníci si povedali, že chvíľu počkajú. Stále trochu pršalo, ale rozhodli sa, že to skúsia. Po prvom rozbehu vyšlo slnko a bolo vraj nakoniec horúco. Odbehali sa dve plnohodnotné kolá stredoslovenskej ligy v stovke. Umelá tráva vyschla za chvíľku, takže boli podmienky úplne v poriadku. Výsledky tu.

V Kolároviciah bol sviatok. Na krásnom dni nechala nepeknú škvrnu veľká voda v susednom Zákopčí. Dúfame, že sa obec s toho čím najskôr spamätá. Budeme im držať palce. Tešíme sa na ďalšie súťaže v hasičskom športe na Kysuciach.

DN

kolarovice  kolarovice2