Český halový pohár 2015

              Český halový pohár /ČHP/ v šesťdesiatkach 2015 pozostával z marcových pretekov v Jablonci, novembrových v Prahe a zo záverečného kola v Ostrave. Celého ročníka ČHP sa zúčastnili aj slovenský pretekári. A neboli len do počtu. Posúďte sami.

V kategórii mladších chlapcov sa na 1.mieste umiestnil Tomáš Štinčík (DHZ Svit) s maximálnym počtom bodov, na 8.mieste Michal Rerko (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves) a na 21.mieste Radovan Nagy (DHZ Svit).

V kategórii mladších dievčat sa dvoch kôl ČHP zúčastnila Magdaléna Štinčiková (DHZ Svit), a obsadila celkové 42.miesto v ČHP.  V jednom kole sa zúčastnili aj Bianka Bučáková obsadila celkovo 138 a Viktória Ambrozyová celkové 163. miesto ( obe z ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves).

V kategórii starších dievčat sme mali len jedno želiezko v ohni. Ema Strelová (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves) obsadila celkovo 46.miesto.

V kategórii starších chlapcov bolo zastúpenie najpočetnejšie. Ale musíme dodať, že aj konkurencia bola najväčšia. Celkovo: 2.miesto obsadil Róbert Fris (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves), 4.miesto Marián Lorinc (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves), 9.miesto Samuel Bučák (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves). Dvoch kôl sa zúčastnili: Marek Švajka (DHZ ZŠ Šuňava) obsadil celkovo 24.miesto, Jakub Fridman (DHZ ZŠ Šuňava) celkovo 74. miesto. Po jednom kole ešte odbehli Filip Dravecký (DHZ ZŠ Šuňava) obsadil celkovo 257 miesto a Tomáš Hamráček (ZK IMA ZŠ Hutnícka Spišská Nová Ves) celkovo 264. miesto.

Môžte si to pozrieť.

Deti boli odmenené pamätnými oceneniami a hodnotnými cenami. Český halový pohár bol dlhý, ale pre naše deti výbornou školou z ktorej budú určite ťažiť v budúcnosti. Nadviazali sme mnoho kontaktov a priateľstiev a deti budú isto spomínať na skvelú atmosféru týchto krásnych pretekov.

Aj tento rok sa naši zúčastnia na Českom halovom pohári, ktorý začína už na budúci týždeň prvým kolom v Jablonci. Tak im držíme palce.  Všetky kolá odvysiela aj internetová televízia pre hasičov, firetv