Novinky v galérii najlepších a tabuľka…

Zdravím všetkých priaznivcov 60-tok.

Možno je na bilancovanie trochu neskoro, ale napriek tomu chcem splniť, čo som sľúbil. Do galérie najlepších (galéria najlepších šesťdesiatkárov) pribudlo videjko. Urobil som ho trochu inak. Dúfam, že sa bude páčiť.

Ale hlavne sem píšem, lebo som sľúbil tabuľku na vyhodnocovanie Vaších súťaží, ktorá by Vám pri vyhodnocovaní pomohla. Tu je: Platná šablona 60-tky Aby to nebolo len tak, prikladám aj „manuál“. Návod ako používať tabuľku. Ten je tu: Návod k tabulke 60tky.

Ďakujem za inšpiráciu a prínos pri tvorbe tabuľky pánovi Róbertovi Hrachiarovi z www.hasicskysport.sk. Jeho nápad hodne prispel k dnešnej podobe tabuľky a možnosti miešať kategórie na jednom liste štartovky. Všetkých, ktorí budú tabuľku používať a hlavne pri online používaní prosím, aby nechali mená autorov tabuľky tak ako sú. Bola to podmienka, aby sa mohla tabuľka verejne používať.

Ďalej chcem poďakovať pánovi Marekovi Bednárovi zo Zákopčia, ktorý tabuľku testoval, a ešte vylepšil. Samozrejme takto môžte prispieť k vylepšeniu aj vy. Všetky podnety na vylepšenie, prípadné opravenie chýb sú samozrejme vítané.

Daniel Nagy