Spišský hasičský deň 2022

Ideálna mládežnícka aktivita, Dobrovoľný hasičský zbor Smižany, Obec Smižany, Mesto Spišská Nová Ves a Dobrovoľný hasičský zbor Spišský Štvrtok

Vás pozývajú na tradičnú súťaž v hasičskom športe Spišský Hasičský Deň 2022, ktorá sa uskutoční 31. 7. 2022 na tartanovej dráhe v areáli futbalového ihriska v obci Spišský Štvrtok a v areáli HaZZ Poprad, kde sa uskutoční disciplína Výstup do hasičskej veže.

Súťaž mladých hasičov v Behu na 60 m cez prekážky, je zároveň 2. kolom IX. ročníka Slovenskej ligy v behu na 60 m cez prekážky (SLv60).

Propozície k šesťdesiatkám tu: Šesťdesiatky – SHD 2022

Zároveň bude prebiehať súťaž v Hasičskom dvojboji, ktorý sa skladá z Výstupu do hasičskej veže a z Behu na 100 m cez prekážky.

Propozície k Hasičskému dvojboju tu: Hasičský dvojboj – SHD 2022

Pre nedostupnosť miest na ktorých sme súťažili v minulých rokoch, tento ročník je komplikovaný na logistiku za čo sa ospravedlňujeme. Veríme,  že aj tak  využijete možnosť zúčastniť sa súťaže v disciplínach hasičského športu, keďže týchto súťaží na Slovensku nie je veľa. Pre tých ktorí budú mať problém s dopravou medzi Popradom a Spišským Štvrtkom budeme riešiť dopravu. Je potrebné ozvať sa vopred. Vaše požiadavky a informácie píšte na mailovú adresu jozefstrela@gmail.com, alebo telefonicky na čísle 0903 492 027. 

Tešíme sa na Vašu účasť.