III. Majstrovstvá Slovenska v behu na 60m s prekážkami

III. Majstrovstvá Slovenska v šesťdesiatkach sa tento rok uskutočnia v rámci Celoslovenského kola hry „Plameň“ v dňoch 8.-9.7.2016 na futbalovom štadióne FK Sitno Banská Štiavnica. Súťaž sa uskutoční podľa platných pravidiel Behu na 60 m s prekážkami pre r. 2016.

Pretekári  sa nominovali v doterajších troch kolách Slovenskej ligy v behu na 60 m s prekážkami, ktoré sa uskutočnili v Martine, Spišskej Novej Vsi a Púchove.  V kategóriách mladší chlapci, mladšie dievčatá, starší chlapci a staršie dievčatá postúpilo 16 najlepších pretekárov. V prípade odmietnutia účasti, sa na postupové miesto posúva ďalší pretekár v poradí. Potvrdenie účasti zaslať na mailovú adresu strelajozef@gmail.com

Súťaž III. Majstrovstiev Slovenska v behu na 60m s prekážkami, prebehne v piatok 8.7.2016 od 16,00 – 18,00 hod.  Najlepší traja súťažiaci z každej kategórie budú ocenení. Víťaz bude vyhlásení ako Majster Slovenska vo svojej kategórii.

V sobotu 9.7.2016 počas obedňajšej prestávky predvedú ostávajúci súťažiaci ukážky vykonania šesťdesiatok.  Ukážka bude moderovaná s cieľom spropagovať túto disciplínu a pritiahnuť k hasičskému športu ďalších mladých hasičov.

DPO SR a SLv60

Zoznam pretekárov na MS 2016